Vakantiehuis huren in Duitsland

Vakantiehuis huren in DuitslandDuitsland is een land met vele gezichten. Duitse Gemütlichkeit, Lederhosen, Bratwurst, Sauerkraut, enorme bierpullen, bier- en wijnfeesten of de koekoeksklokken in het Zwarte Woud. Iedereen kent het wel. Het is een ideaal vakantieland voor groot en klein. Duitsland is verrassend en is dichtbij. Een vakantiehuis huren in Duitsland is daarom naast de lange vakanties ook uitermate geschikt voor de kortere vakanties. Je bent er zo en je vakantie kan direct beginnen.

Ontdek Duitsland vanuit een vakantiehuis

Vanuit je vakantiehuis in Duitsland kun je net zoveel leuke uitstapjes maken als je zelf wilt. Van een tochtje over de Rijn of de Moezel, een bezoek aan de sfeervolle dorpjes met typische vakwerkhuizen waar de tijd stil lijkt te zijn blijven staan, de gezellige Weinstuben of de traditionele kerstmarkten. Er is voor iedereen wel iets te toen, het gehele jaar door. Of wat te denken van de hippe, bruisende steden zoals Berlijn, München of Hamburg. Daar vindt je naast de traditionele Weinstube ook de trendy wijnbar. Historisch en modern gaan er prima samen. Kom een vakantiehuis huren in Duitsland en ontdek, bewonder en geniet zoals je alleen daar kunt.

Volop genieten

Vakantiehuizen in Duitsland zijn niet alleen in trek bij liefhebbers van het natuurschoon of het bruisende stadsleven. Duitsland staat ook voor romantiek. Jaarlijks trekken vele honderdduizenden toeristen naar de betoverende burchten, sprookjesachtige kastelen en barokke paleizen. En niet te vergeten natuurlijk de pittoreske dorpjes en de dromerige landschappen. Wie echt eens iets anders wil kan bijvoorbeeld een de 350 kilometer lange Romantische Route rijden, of anders een gedeelte daarvan. Deze loopt van Würzburg in Beieren tot Füssen in de Duitse Alpen, dwars door veelzijdige landschappen, middeleeuwse stadjes en langs diverse kastelen. Op en top genieten doe je vanuit een goedkoop vakantiehuis in Duitsland.

Bergwandelen of skiën

’s Zomers kun je in de Duitse Alpen of de Eifel heerlijk genieten van een wonderbaarlijke bergwandeling met adembenemende uitzichten. Hou je van skiën, dan kun je in de winter een chalet huren in Duitsland. Ook als je met je kinderen op vakantie gaat zijn er voldoende mogelijkheden.

Naast al het natuurschoon en de cultuur kun je ook heerlijk genieten van de overheerlijke Duitse keuken, natuurlijk allemaal vanuit onze vakantiehuizen in Duitsland.

Citytrip

De vele hippe, bruisende Duitse steden zijn ideaal om een citytrip te maken. Of je nou wilt winkelen of genieten van het Duitse nachtleven, je kunt er overal prima terecht. Wil je een citytrip maken? Je kunt dat natuurlijk doen met een touringcar vanuit Nederland, maar veel leuker is het natuurlijk om het vanuit je vakantiebestemming in Duitsland te doen. Huur een vakantiehuis in Duitsland en je bent zo op de plaats van bestemming. Een perfecte manier om de Duitse historische, bruisende en/of hippe steden te ontdekken. Vooral Berlijn is natuurlijk een stad met een hele rijke historie en absoluut de moeite waard om eens te bezoeken.