4 redenen om naar je bedrijfsuitje te vliegen met een privé vliegtuig

Heb je een eigen bedrijf en wil je voor jezelf en je personeel een bedrijfsuitje in het buitenland organiseren? Of ben je werkzaam bij een bedrijf en ben jij de aangewezen persoon om het reisje te organiseren? Natuurlijk heb je de keuze uit verschillende vervoersmogelijkheden. Als je naar het buitenland wil, ben je al snel aangewezen op het vliegtuig. Maar heb je al eens nagedacht om een vliegtuig te huren? Dit zijn de 4 voordelen:

1. Vlieg samen met het hele team
Als je met het hele team op bedrijfsuitje gaat, is het natuurlijk extra gezellig en handig als jullie met zijn allen in het vliegtuig zitten. Als je een privéjet huurt, heb je de hele cabine voor jezelf en neem je gemakkelijk het hele team mee. Dit is extra handig als jullie nog wat belangrijke punten te bespreken hebben. In een privévliegtuig wordt je niet gestoord en kan je alles in alle rust bespreken. Daarnaast huur je je privévliegtuig vaak voor een vaste prijs. Het maakt dus niet uit hoeveel teamleden je meeneemt. Privéjets zijn er in verschillende groottes en zolang het past, is iedereen welkom.

2. Slechts 30 minuten van te voren aanwezig
Een belangrijk voordeel van het vliegen met een privéjet is dat je slechts 30 minuten voor vertrek aanwezig hoeft te zijn. Kies je voor een kleine luchthaven? Dan kan het zelfs nog korter zijn. Als jullie aankomen op het vliegveld, melden jullie je bij een speciale vertrekhal. Hier kan je door een speciale doorgang door de security check. Zo verliezen jullie niet veel tijd aan lange wachttijden en kan je de tijd optimaal benutten. Waar de vertekhal precies is, wordt voor vertrek duidelijk kenbaar gemaakt.

3. Vliegen naar jullie gewenste bestemming
Heb je een speciale wens voor de bestemming van het bedrijfsuitje? Of je het nou op een populaire plek wil organiseren, of juist in een kleine bijzondere plaats, met een privévliegtuig is alles mogelijk. Je geeft je gewenste vertrek- en aankomstluchthaven op en je privéjet brengt jou en je team er naartoe. Zo ben je niet afhankelijk van reguliere passagiersvliegtuigen en kan je het bedrijfsuitje letterlijk overal organiseren.

4. Kies je eigen vliegtijden uit
Wil je samen met je team vliegen op een bepaalde dag en op een bepaalde tijd? Misschien hebben jullie ‘s morgens nog een belangrijke vergadering, voordat jullie kunnen vertrekken. Dat is geen probleem. Geef je gewenste vertrektijd op en de rest wordt voor je geregeld. Komt er iets tussen en moeten jullie halsoverkop toch iets later, of juist eerder vliegen? Geef het zo snel mogelijk door aan de maatschappij en er wordt voor je geregeld dat de vertrektijd wordt aangepast. Zo genieten jullie van het optimale bedrijfsuitje. Benieuwd naar de kosten van een privé jet? Online zijn er diverse aanbieders te vinden, waaronder First Class Aviation.