Alpen

Vakantiehuis huren in De AlpenEén van de meest populaire bestemmingen voor zowel de wintersport als de zomervakantie, zijn de landen die in de Alpen liggen.
Een veelzijdig gebied, dat van Tsjechië tot aan Monaco loopt, door Duitsland, Oostenrijk, Slovenië, Italië, Zwitserland en Frankrijk.
Wintersport

Vakantiehuis huren in De Alpen

Een bergachtig gebied, dat enorme mogelijkheden biedt voor een daverende wintersport. De Alpen zijn voor een groot deel sneeuwzeker, buiten de lager gelegen gedeelten, en de meeste landen bieden dan ook de meest prachtige skigebieden.
Ook herbergen de Alpen enkele Gletschers, waarbij op de meeste Gletschers ook zomers te genieten valt van witte en perfect onderhouden pisten.

Zomervakantie

Maar ook in de warme zomermaanden, kan je een perfecte vakantie doorbrengen in de Alpen. Veel vakantiegangers denken dat er in de zomer niets te beleven valt in de Alpen, en mountainbiken en bergwandelen zijn sporten die niet echt onder de grote menigte geliefd zijn. Het rare hieraan is, dat iedereen die toch een keer in de zomer naar de Alpen gaat, en gaat mountainbiken of wandelen, met dit virus besmet raakt en ieder jaar weer terug gaat.
Meer weten?

Wil je meer weten over deze mooie bergregio, neem dan eens een kijkje op Alpelino.com. Alle landen, alle regio’s, alle dorpen en skigebieden worden hier beschreven. En we geven aldaar natuurlijk tips en beschrijven de beste recreatiemogelijkheden.