Gardameer

Vakantiehuis huren aan het GardameerItalië is op zich al een geliefde zomerbestemming, maar vooral de meren in het noorden van Italië zijn erg geliefde vakantiebestemmingen, zoals bijvoorbeeld het Gardameer.

Zo’n heerlijke en rustgevende bestemming waar veel meer te doen is, dan alleen genieten op en rond het prachtige meer. Het Gardameer ligt niet alleen tussen de indrukwekkende bergen, maar ook nog eens erg central ten opzichte van belangrijke steden en attracties als Venetië en Milaan.
Vlieg je naar het Gardameer? Kijk dan hier voor Lang parkeren Schiphol tarieven en boek je parkeerplaats.

Vakantiehuis huren aan het Gardameer

Wat de Meeste vakantiegangers echter niet weten… Het Gardameer is ook in de wintermaanden een erg aantrekkelijk bestemming, waar je uitstekend kunt genieten van de wintersport op uitdagende en zeer goed geprepareerde pisten.
Bovendien zorgt het prachtige Gardameer zelf ook nog eens voor unieke sportmogelijkheden in de winter, en zijn alle grote skigebieden in het noorden van Italië, makkelijk te bereiken vanaf het Gardameer.

Chalet huren aan het Gardameer

Maar, het Gardameer is natuurlijk vooral bekend om de mogelijkheden die in de zomermaanden worden geboden. Het is zonder twijfel één van de mooiste meren in Europa, met de meeste mogelijkheden voor watersport, in combinatie met de typische Italiaanse cultuur en de culinaire hoogstandjes die in deze regio worden geboden.

Meer weten?

Wil je meer weten, neem dan eens een kijkje op gardameer-italie.nl. We beschrijven het Gardameer, de watersportmogelijkheden, maar ook alle recreatiemogelijkheden in de zomer en de winter. En natuurlijk alle skigebieden rond het meer.