Het Heijderbos

Het HeijderbosVakantie in eigen land, en dan bij voorkeur in een gerenomeerd vakantiepark, zoals bijvoorbeeld Bungalowpark Het Heijderbos.

Vakantie vieren zonder veel rompslomp. Dichtbij en toch ver weg, in dit geval zelfs tot in de tropen. Het Heijderbos beschikt naar over een echte tropische wereld, waar de tropische vogels je om de oren vliegen, en waar het natuurlijk lekker warm is.

De Jungle Dome en de Aqua Dome, waar je ook nog eens echte tropische vissen kunt bekijken, zijn echter nog lang niet alles wat Het Heijderbos te bieden heeft. In de Market Dome kan je heerlijk genieten. Van een drankje, en van het tropische gevoel onder de palmbomen.

Center Parcs staat bekend om de sfeervolle en luxe vakantiehuizen, en dat bewijst het prachtige vakantiepark Het Heijderbos dan ook. Cottages, die midden in de natuur staan, met veel extra’s als sauna, slaapkamers met badkamer, en een exclusieve inrichting.

Het Heijderbos heeft nu echter een nog uniekere manier om de vakantie door te brengen, het Jungle Lodge Arrangement. Beleef de nacht op een unieke manier in de Jungle Dome, het overdekte stukje echte oerwoud. Overnacht in een jungle Cabana, en beleef de tropische flora en fauna vanaf je eigen veranda alsof je in de tropen bent.

Benieuwd naar nog meer bestemmingen voor een korte vakantie? Bekijk dan deze website.

Meer informatie, of Vakantie boeken bij Centerparcs in Bungalowpark Het Heijderbos