Parkeren op Schiphol

schipholOf je nou je auto wilt parkeren bij Schiphol omdat je een aantal dagen op vakantie gaat, of omdat je iemand wilt afzetten of ophalen, je hebt een parkeerplek nodig. In en om Schiphol zijn veel aanbieders van parkeerplaatsen waardoor parkeren op Schiphol altijd wel een succes wordt.

Lang parkeren op Schiphol

Als je wilt parkeren op Schiphol omdat je een aantal dagen met het vliegtuig naar een ander land vertrekt, kun je via internet bekijken waar je allemaal kunt staan en hoeveel dit per dag gaat kosten. Het is mogelijk om op Schiphol zelf te parkeren, waarbij de weg naar de vertrekhal niet zo erg lang is. Schiphol Smart Parking bijvoorbeeld. Met een shuttlebus word je naar de vertrekhal gereden en als je weer terug komt, rijdt deze bus je weer naar je auto toe, Je kunt hier enkel staan als je langere tijd je auto wilt parkeren.

Lang parkeren vlakbij Schiphol

Parkeren op Schiphol kan ook iets verder weg. Als je niet zo van de drukte houdt op en rondom Schiphol kan het ideaal zijn een parkeerplaats te zoeken die buiten deze drukte ligt. Zo is er de mogelijkheid te parkeren in Roelofarendsveen, in De Kwakel, of bijvoorbeeld in Zwanenburg. Terwijl je rustig en ontspannen geparkeerd hebt, word je vervolgens met een shuttlebus naar het vliegveld gereden. Je omzeilt zelf de grootste drukte, je auto staat op een beveiligde parkeerplaats en de weg van en naar Schiphol wordt voor je verzorgd.

Tip: Kijk ook eens op deze website www.goedkoopnaarschiphol.nl voor een goedkope taxi naar Schiphol. Vergelijk de tarieven met parkeren en ga ontspannen op vakantie!

Een parkeerplaats online boeken

Op internet kun je goed bekijken welke manier van parkeren op Schiphol bij jou past. Als je een aanbieder gevonden hebt die bij jou past, dan kun je de parkeerplaats gaan reserveren. Doe dit wel op tijd, zodat je zeker bent van een plekje op de parkeerplaats waar jij dat wilt. Vervolgens krijg je een e-mail met daarin alle gegevens die je moet hebben, waaronder ook een routebeschrijving hoe je bij de parkeerplaats moet komen.

Kort parkeren op Schiphol

Als je slechts kort wilt parkeren op Schiphol omdat je iemand moet wegbrengen of ophalen, kun je gebruik maken van Schiphol Visitors Parking, oftewel P1 en P2 kort parkeren. Op deze parkeerplaatsen ben je dichtbij de vertrek- en aankomsthal zodat je niet ver hoeft te lopen. www.parkago.com

Wil je op P6 parkeren? Kijk dan eens op www.p6parkerenschiphol.nl voor een uitgebreid overzicht.

Tip: Vlieg je naar je vakantiehuis in Turkije? Zorg dat je visum Turkije goed in orde is.